Fotod ja video: vanalinnas avati vene köögi maitseid pakkuv restoran Hermitage

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

St. Petersbourgi hotellis avati nädalavahetusel suure peoga uus restoran Hermitage, mille peakokk on Heimar Kuuskler.

Peakokk Heimar Kuuskleri sõnul teeb uue restorani eriliseks vene köögi võtmes valmistatud suupistemenüü, mida laudkonnas sõpradega jagada. Tippkoka sõnul järgib menüü vene köögi traditsioone, kuid roogi serveeritakse modernses võtmes. Hermitage’i menüü pakub näiteks käsitsi valmistatud pelmeenivalikut ja madalal temperatuuril küpsetatud pardisüdameid. Samuti ei puudu valikust ka legendaarne Kiievi kotlet ja boeuf a la tartar. Lisaks pakub Hermitage ainulaadset joogimenüüd, milles on esindatud ligi kümme erinevat kvaliteetset gin’i ja 30 kokteili.

Neljatärni butiikhotell St. Petersbourg on Eesti vanim siiani tegutsev hotell, mis avas uksed juba 1850. aastal. Hotellis asub kaks restorani - Vene köögikultuuri esindav Hermitage ja traditsioonilisi Eesti toite pakkuv Kuldse Notsu kõrts. Suveperioodil on avatud hotelliesine terrass.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles