Kristina Orbakaite / Кристина Орбакайте

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Taas esineb Nokia Kontserdisaalis kauaoodatud lauljanna - vaieldamatu vokaalse ja koreograafilise andega kaunis ja sihikindel

KRISTINA ORBAKAITE!


Kuna Kristina ema on legendaarne lavatäht ALLA PUGATŠOVA ja isa tsirkuseartist, oli Kristinale lavatee juba õige varajases eas  lausa ette kirjutatud. Seda teed mööda on ta kulgenud suure eduga. KRISTINA viibib tihti välisesinemistel, salvestab uusi albumeid, videoklippe, koostab originaalseid sooloprogramme.


Kahtlemata toetub KRISTINA rahvusvaheline tuntus ta andele, kuid ka  uskumatule töövõimele - lauljanna ei jää iial peatuma juba saavutatul ning püüdleb pidevalt uue ja senitundmatu poole. Kõiki Kristina Orbakaite kontsertprogramme iseloomustab rõõm ja positiivne ellusuhtumine. Ta lavašõud on alati stiilsed ja värsked - efektsete kostüümide ning maitseka valgusrežiimiga. KRISTINA ORBAKAITE publikuks on ikka ja alati olnud õige erinevas eas kvaliteetse pop-muusika ja lavašõu austajad.


27. oktoobril esitab KRISTINA ORBAKAITE Nokia Kontserdimajas oma uut kontsertkava, millest ta ise tõstaks välja laulud „Maskid”, „Aitab sellest šõust”, „Ultravioletne”, „Ülestunnistus” , „Seda luban vaid korra”. 


Loomulikult ei möödu ükski KRISTINA ORBAKAITE kontsert ka juba tuntud ja oodatud hittideta. Nii tuleb taasesitusele „Tikk”, „Kõik jälle otsast peale”, „Päike”, „Minu maailm”, „Rändlind” jpt.


KRISTINA ORBAKAITE 27. oktoobri kontserdi piletid


on juba müügil Piletilevi kassades.


Maikuu lõpuni kehtib kõigile siin toodud hindadele 15% soodustus


Pileti hinnad vahemikus 29 € kuni 69 € (vastavalt istekohale).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles