Suur galerii: sajad lapsed jooksid Tallinnas heategevuse nimel

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna tuli üle Eesti 20 linnas kokku ligi 9000 last, et joosta heategevuslikul teatejooksul. Tallinnas andis jooksule stardi president Toomas Hendrik Ilves.

President Toomas Hendrik Ilves andis täna Tallinna Vabaduse väljakul stardi üheksandale laste heategevuslikule teatejooksule, millega toetatakse liikumisvõime kaotanud lapsi ning tegi annetuskõne heategevustelefonile.

Riigipea meenutas, et selline jooks toimub kahekümnes Eesti paigas, kus stardijoonel seisab kokku üle üheksa tuhande lapse, lisades, et see on Eesti suurim laste- ja noortespordi üritus ja ka Eesti suurim üritus, kus lapsed ise saavad anda oma panuse heategevusse.

Teatejooks toimus täna korraga 20 Eesti paigas: Tallinnas, Elvas, Haapsalus, Jõgeval, Kuressaares, Kohtla-Järvel, Kärdlas, Narvas, Otepääl, Paides, Raplas, Põlvas, Pärnus, Rakveres, Sillamäel, Tartus, Toilas, Valgas, Viljandis ja Võrus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles