Kaubamaja avas tunniks ajaks pop-up restorani

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaubamaja avas suvise toiduhooaja ainulaadse «Ilusat Isu» pop-up restoraniga, kus sai maitsta suveroogasid ning proovida käsitöö-õllesid. Restoran oli avatud neljapäeva, 8. mai lõunatunnil Tallinna Kaubamaja Kodumaailma Köögis.


Toidublogija ning kokaraamatute autor Silja Luide valmistas külalistele kerge sparglisalati avokaadokastmega ning tutvustas suviseid kokandustrende. Joogikaardi pani kokku Õllenaudi pruulikoja eestvedaja Ilmar Räni, kes rääkis lähemalt käsitöö-õlledest ning erilistest õlleklaasidest.

Homsest algab Kaubamajas toidu-ja köögiuudiseid tutvustav «Ilusat isu» kampaania, mille raames toimub nii Tallinnas kui Tartus iga päev kokkamisi, degusteerimisi ning esitlusi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles