Lugeja küsib: mida võib Uuskasutuskeskuse konteinerisse viia?

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuskasutuskeskus.
Uuskasutuskeskus. Foto: Toomas Huik

Tallinncitylt päris lugeja: «Kuulsin, et alates laupäevast saab igal maikuu nädalavahetusel Tallinnas Rocca al Mare Kaubanduskeskuse ja Pirita linnaosavalitsuse parklas Uuskasutuskeskuse konteinerisse asju viia. Mida sinna viia tohib - meil on kodus palju lasteasju, samuti lauanõusid ja raamatuid, kas need sobivad?»

Katriin Jüriska, Uuskasutuskeskuse tegevjuht julgustas taaskasutusringile annetama  puhtaid, terveid ja kasutuskõlblikke asju. «Konteineris olevad asjad annetatakse lasterikastele ja puudustkannatavatele peredele,» toonitas ta. Jüriska sõnul on oodatud lauanõud ja muud tarbeesemeid, samuti töötav kodutehnika. «Rahvas toob meile kõige enam riideid, aga ka raamatuid, mööblit. Tuuakse üldiselt kõike kõike kodumajapidamises ülejäävat, samuti mänguasju,» rääkis ta.

Uuskasutuskeskuse konteinerid on pealinnas igal maikuu nädalavahetusel avatud Rocca al Mare kaubanduskeskuse ja Pirita linnaosavalitsuse parklas. Lisaks ootavad kaupa Uuskasutuskeskuse kauplused Mustamäel, Lasnamäel ja kesklinnas.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles