Aia- ja kodutehnika kauplus Homeyard kolis uude kohta

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Homeyard

Sääsetõrjeseadmeid, grille, robotniidukeid ja muud aia- ning kodutehnikat müüv Homeyard asub nüüd Tallinnas Tondi ning Tammsaare tee ristmikul aadressil Tondi 92. Senise Oja tänava asukohaga võrreldes on ligipääsetavus parem ja müügipind suurem.

Homeyardi juhatuse liikme Alari Ilvese hinnangul polnud varasem asukoht  Tallinna ja lähiümbruse klientide teenindamiseks soodne. «Uus asukoht, endine söögikoht, on mugavalt ligipääsetav, lisaks on kodusisustuse ning kvaliteetsete viimistlusmaterjalide tarnijad samas kõrval Pärnu maanteel. Uus hoone on meie tegevuseks sobiva suurusega ja kliendil on lihtne ligi pääseda ning parkida otse maja ees,» märkis poeomanik.

Tootevalikust koguvad enam populaarsust basseinirobot, robotniidukid ja suitsu- ning grillahi Big Green Egg. Kõige uuem toode Homeyardis on basseinirobot, mis puhastab vee all basseini põhja ja seinu ööpäevaringselt ning saab hakkama kuni 10x25 m suuruse basseiniga. Söeküttel «rohelise muna»Big Green Egg minivariant maksab 550, suurel koos kõigi lisatarvikutega on praegu soodushind - 1299 eurot.

Kauplus alustas mõned aastad tagasi sääsetõrjevahendite laiema pakkumisega ning valikus on nii sääsepeletajad kui ka kallimad sääsepüüdjad. Suur sääsepüüdja maksab poes 499-999 eurot, kuid lubab aias istumise ka putukavabaks teha. Pihustades sääskede kasvukohas inimhingeõhku imiteerivat värvitut ning lõhnatut süsinikdioksiidi auru, meelitatakse putukad sääsepüüdja juurde. Ligimeelitatud putukad peibutatab veelgi lähemale seenealkohol (oktenool) ja masinast erituv soojus ning viimaks imetakse vereimejad võrku spetsiaalse vastuvoolu (CounterFlow) tehnoloogia abil.

Homeyard'i hinnangul on aiaomanike seas on robotniidukid kasvav trend ja see aasta tahetakse neid kolmandiku jagu rohkem müüa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles