Pildid: mees hoidis peretüli käigus naist ja last pantvangis

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Politsei lahendas reede õhtul Harjumaal aset leidnud vahejuhtumi, kus relvastatud ja joobnud mees tulistas naise ja lapse juuresolekul õhku, teatas BNS-ile Põhja prefektuuri valvepressiesindaja.

Õhtul kella 18.35 paiku sai politsei teate, et Kernus on 44-aastane mees konflikti käigus tulirelvast õhku tulistanud. Saadud info kohaselt viibis mees majas, kus temaga koos olid ka elukaaslane ja laps.

Põhja prefektuuri operatiivjuht Valter Pärna sõnul asusid sündmust koheselt lahendama  Lääne-Harju politseinikud, läbirääkijad ja kiirreageerijad.

«Kuna mees oli joobes ja relva kasutanud, oli tema edasine käitumine ettearvamatu, seetõttu kaasasime operatsiooni ka politsei eriüksuse K-komando,» ütles Pärn.

Politseiametnik selgitas, et teised majas viibinud pereliikmed õnnestus politseil majast ohutult välja saada ning mees jäi majja üksinda.

«Kella 21.25 paiku pidas eriüksus relvast õhku laske teinud joobes ja relvastatud mehe kinni nii, et keegi kannatada ei saanud,» ütles Pärn.

Sündmuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles