Vaata: Go Hotel Shnelli laiendus tõi ruumikad peretoad

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Go Hotel Shnelli

Tallinnas Toompuiesteel asuv Go Hotel Shnelli sai juurde 13 linna avaraimat apartement-tüüpi peretuba. Hotelli laiendus läks maksma ligi pool miljonit eurot.

Uute tubade keskmine suurus jääb vahemikku 40 ja 50 ruutmeetrit, mis mahutab vähemalt neljaliikmelise pere- või sõpruskonna. Kolmeteistkümnest apartemendist kolm on kahetoalised. Go Hotel Shnelli tegevjuhi Hanna Kilumetsa sõnul on nõudlus avarate peretubade järele olnud juba enne avamist suur ning näiteks maipühade tipp-perioodiks on apartemendid välja müüdud. 

Kui tavapäraselt on hotellide toad standardsed, siis kõik Go Hotel Shnelli uued apartemendid on erinevad. Kogu sisustuse on valmistanud Eesti tootjad. Kasutatud on mahedaid toone, millele annavad kontrasti erkrohelised detailid. Lisaks ootuspärasele on toad varustatud kööginurga ning ruumika vannitoaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles