Tallinn annab Toidupangale 10 000 eurot

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toidupank.
Toidupank. Foto: Arvo Meeks

Tallinna linnavalitsus eraldab 10 000 eurot reservfondist heategevusfondile Toidupank, toetamaks selle tegevust linnaelanikele toiduabi vahendamisel ja pakkumisel. 

Toidupank on ülelinnaliselt toiduabi koguv ja seda abivajajatele jagav mittetulundusühing, mis jagab nädalas otse toiduabi 420-le perele. Sama palju läheb toidukaupa, sh värsket kaupa, erinevatele heategevusorganisatsioonidele, supiköökidele, sotsiaalkeskustele, kes kasutavad seda oma sihtgrupi abistamiseks.

Toidupank on suutnud käivitada oma tegevuse tänu varasemale linnapoolsele toetusele, sh ruumide leidmisele ja sponsorite abile. Teenuse ülelinnaliseks laienedes on oluliselt suurenenud kulutused transpordile linnaosade jaotuspunktidesse ja tagasi, mistõttu on toidupanga toetamine jätkuvalt oluline. Praegune linnaosadesse toidupakkide laialivedamise süsteem, mida Toidupank korraldab, toimib edukalt.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles