Tallinna avariides sai eile viga neli inimest

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas toimus eile kolm tõsisemat avariid, milles sai viga kokku neli inimest.

Esimene avarii juhtus kell 7.35 Gonsiori – F.R.Kreutzwaldi foorituledega reguleeritaval ristmikul. Sõiduauto Ford Mondeo, mida juhtis 22-aastane Gerda-Ulla, sõitis ristmikule keelava fooritulega ning põrkas kokku ristuval teel liikunud  sõiduautoga Mazda 6, mida juhtis 60-aastane Ada. Saadud löögist paiskus sõiduauto Mazda otsa vastuliikunud kaubikule Renault Master.

Sõiduauto Mazda kaasreisija, 27-aastane Chris-Marii toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kella 8.05 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Endla  – Toompuiestee – Kaarli puiestee reguleerija märguannetega reguleeritaval ristmikul. Kokku põrkasid reguleerija lubava märguandega liikunud sõiduauto Audi A4, mida juhtis 40-aastane Arno, ja fooris rohelise tulega liikunud sõiduauto Opel Astra, mida juhtis 51-aastane Mihhail.

Sõiduauto Opel juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kella 11.25 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Pärnu maantee - Liivalaia foorituledega reguleeritaval ristmikul, kus põrkasid kokku sõiduautod Volkswagen Tiguan, mida juhtis 62-aastane Sergei, ja Citroen C5, mida juhtis 66-aastane Mati. Sõiduauto Volkswagen juht ja kaasreisija 63-aastane Veera toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Viimase liiklusõnnetuse asjaolud on selgitamisel ning politsei palub kõigil, kes liiklusõnnetust pealt nägid, võtta ühendust telefoninumbril 6125666 või politsei lühinumbril 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles