Lapsi oodatakse 1. mail Vabaduse väljakule ühispildile

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Promopilt

Neljapäeval, 1. mail kl 11 toimub Vabaduse väljakul kümneaastaste laste ühispildistamine. Pildistamine toimub Euroopa Päeva raames, millega tähistatakse 10 aasta möödumist Eesti liitumisest NATO ja Euroopa Liiduga.

Kõik lapsed on kella 11ks oodatud Vabaduse platsi ääres asuvatele treppidele, kus fotograaf Jarek Jõepera nad ühispildile sätib. Pildile tuleb ka Eesti Vabariigi president Toomas Hendrik Ilves, kes lausub ka  Euroopa Päeva  avasõnad. Kõiki ühispildile tulevaid lapsi ootab üllatus!

Euroopa Päev on kogu päeva kestev tasuta kogupereüritus Vabaduse väljakul. Päeva jooksul saab osaleda saatkondade orienteeriumismängus; külastada Euroopa turgu, kus kauplevad Eesti edukamad õpilasfirmad ning kuulata meelelahutuslikku kontserti. Laval astuvad üles Peeter Oja, Antti Kammiste koos suure ansambliga ning armastatud solistid Hanna Liina Võsa, Nele Liis Vaiksoo, Kaire Vilgats, Dagmar Oja jt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles