Internetivabaduse konverents pani ehituse seisma?

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keset tööpäeva on Swissoteli kõrval asuval ehitusplatsil kummaliselt vaikne.
Keset tööpäeva on Swissoteli kõrval asuval ehitusplatsil kummaliselt vaikne. Foto: Tallinncity.ee

Täna algas Tallinnas Swissotelis kahepäevane internetivabaduse konverents ning ühtlasi jäid soiku hotelli kõrvalkrundil käivad ehitustööd.


Niinimetatud Maakri kvartali ehitusel on siiani käinud kibe töö ning igal tööpäeval masinad mürisenud. Täna aga on ehitusobjekti värav lukus ning ehitusplatsil liigub vaid paar töömeest. Masinad seisavad aga kurvalt paigal ning alles pärastlõunal alustab üks kopp üliettevaatlikult tööd.

Platsil askeldanud töömehe sõnul pole keegi käskinud töid peatada ning kõrvalmajas toimuvast tähtsast konverentsist pole ta midagi kuulnud. Maakri kvartalisse kerkiva kõrghoone ehitaja Oma Ehitaja esindaja Jaan Järve ütleb, et on puhkusel ning temani pole küll mingid piirangud jõudnud.

Täna alanud konverentsil osalevad näiteks Eesti president Toomas Hendrik Ilves, Gruusia president Giorgi Margvelashvili, Rootsi välisminister Carl Bildt ning rida teiste riikide kõrgemaid ametimehi.

Tähtsate isikute kohalolu annab ennast tunda liikluskorralduses ning hotelli ümber asuvate parkimiskohtade ajutises kadumises.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles