Linnaametnikud tegid Lasnamäel talgutööd

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lasnamäe linnaosavalitsuse ja munitsipaalpolitsei töötajad koristasid reedel Mustakivi tee ja Mahtra tänava vahelist ala ning tegid puhtaks umbes pooleteise hektari suuruse maatüki.


«Pakkusime üksteisele parimaid leide: ratastega reisikohver, seljakott, öösärk ja pärlitega kaunistatud suvekingad. Asedirektor pakkus innukalt 30 aasta vanust telefoni akulaadijat, keegi tõi põõsast välja sukkpüksid ning talvekasuka. Kuskilt ilmus välja umbes ühemeetrine kaktusetaim. Kohalikud elanikud pakkusid meile jahutuseks ja janu kustutuseks vett,» rääkis mupo pressiesindaja Meeli Hunt.

«Kurvaks teeb muidugi kasutatud süstalde hulk - vähemalt poolsada. Mitmele tütarlapsele ajasid need judinad peale. Palju oli ka lõhutud pudeleid ja muud kribu-krabu olmelist sodi. Ainuüksi pudelikorke kogunes terve kilekotitäis,» lisas ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles