Telliskivi loomelinnaku sünnipäev: täna pidu, nädalavahetusel kirbukas ja töötoad

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poetänav Telliskivi loomelinnakus.
Poetänav Telliskivi loomelinnakus. Foto: Martin Ilustrumm

Telliskivi loomelinnaku sünnipäevapidustused jätkuvad: täna peetakse rattakultuuri üle aru ja õhtul pidutsetakse, nädalavahetusel on ees ootamas kirbukas ja töötoad.

Täna, 25. aprillil oodatakse peoloomi loomelinnaku Erinevate Tubade klubis. Uksed avatakse kell 22.00, üles astuvad Wolfredt, Sibyl Vane, Popidiot love-action DJ-set, enne ja pärast kontserte ning nende vahel DJd Talvik ja Robert Kõrvits. Pilet maksab 5 eurot, alates keskööst 7 eurot, kella kümnest õhtul kuni keskööni on Saku õlletehas lubanud välja tuua sünnipäevapakkumised 1 euro eest.

Laupäeval, 26. aprillil kell 10-15 toimuvad kirbuturg ja jalgrattaturg, loomelinnaku poetänaval saab osaleda erinevates töötubades.

Pühapäev on taimetoidupäev, peetakse ka smuutide valmistamise meistrivõistlusi. Linnalabor viib pühapäeval läbi omanäolise ekskursiooni loomelinnaku aladel, sinna on vajalik end eelnevalt registreerida.

Täpsem info loomelinnaku kodulehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles