Üleskutse: kus kimbutavad Tallinnas inimesi suurimad parkimisprobleemid?

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valesti parkimine Õismäel.
Valesti parkimine Õismäel. Foto: Postimees.ee lugeja

Eesti Korteriühistute Liit tõstatas küsimuse parkimiskohtade vähesusest kortermajade ja uusarenduste juures. Head lugejad: kuskohas Tallinnas kimbutavad parkimisprobleemid inimesi kõige  enam? Jagage oma kogemusi!

«Selge on see, et lähiaastatel parkimisprobleemid süvenevad. Iseäranis Tallinnas on ühistud seetõttu väga keerulises olukorras,» teatas Eesti Korteri Ühistute Liidu juhatuse liige Urmas Mardi. Ta selgitas, et uusehitiste rajajad loovad maja juurde vaid mõned parkimiskohad ning tihti pole korterile tasuta parkimiskohta üldse ette nähtudki, see tuleb osta täiendavalt ja mitte väikese raha eest. «Siit tulebki uus probleem - pargitakse autod näiteks kõrvalmajade hoovidesse,» lisas ta. «Näiteks Tallinnas Kalamajas on juba kõik tänavaääred nii kinni pargitud, et seal pole praktiliselt kahesuunaliselt enam võimalik liigelda,» tõi Mardi näite.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles