Vaata uut hotelli Tallinnas: Eesti lood, NASAs välja töötatud madratsid ja padjamenüü

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viru hotelli vanasse tiiba kerkis Solo Sokos Hotel Estoria, kus kolmel korrusel on 93 unikaalset tuba.
Igas Estoria hotelli toas räägib üks Eesti organisatsioon ühe Eestit tutvustava loo, igal korrusel olevas lobbys on võimalik tutvuda kõigi lugude ja Eesti saavutustega.

 Eesti lugusid jutustavad üle seitsmekümne organisatsiooni, lisaks Eesti piirkondlikele lugudele näeb tubades Eesti IT-edulugusid jpm. Üks öö sellises toas maksab turistile 100-150 eurot.

«Lisaks tipptasemel hotelliteenustele oleme külalise jaoks võtmeks Eestisse,» ütles AS Sokotel tegevdirektor Anu Soosaar. «Üheski teises maailma hotellis ei ole Eesti kultuuri kontsentratsioon nii kõrge kui Estorias. See aitab meie külalistel piiratud ajaressursi juures kohalikke inimesi ja kultuuri paremini mõista, annab hotellis viibitud ajale väärtusliku lisa ning põhjuse tulla tagasi.»

Kolmekorruselise hotelli sisekujundaja on Sigrid Valgma,igal korrusel on külaliste kasutuses lounge, kus taustal mängib Eesti muusika, tubadesse saab lugemiseks võtta võõrkeelset Eesti kirjandust ja ka tubade minibaarid on komplekteeritud valdavalt Eesti tootjate pakutavast. Hommikusöök on välja töötatud koostöös Eesti toitumisteadlastega.

Hotellitoa voodi madrats on naha pindmist vereringet parandavast, NASAs välja töötatud materjalist ning padjamenüüs on kolm erineva kohevusega patja. Igas toas on Cupsolo kohvimasin espresso, latte ja classic kohvi, kakao ja teevalikuga, minibaarist saab maitsta Eesti snäkke. Iga külastaja võib soovi korral minibaarist kaasa osta hotelli firmakingituse: Merineitsi peakoka Margus Tampere retsepti järgi valmistatud meresoola jõhvikatega.

Hotelli ametlik avamispidu peeti sel neljapäeval Viru hotelli uuenenud restoranis Merineitsi. Arhitektuuribüroo Arhitekt11 käe all renoveeritud restoran Merineitsi tegutseb märtsi lõpust Eesti esimese show&dinner restoranina, kus reedeti-laupäeviti on jätkunud kabareeõhtud ja neljapäeviti toimuvad kontsertõhtusöögid. Koostöös Nukuteatriga esitatakse maikuus etendust «Õhtusöök vampiiridega» ja sügisene programm on ettevalmistamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles