Neetud naabrid (Neighbors)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mac (alati muhe ja häbitu Seth Rogen) ja Kelly (veetlev ja ootamatult naljakas Rose Byrne) on noor pisikese lapsega pere, kelle kõrvalmajja kolib alatasa lärmakalt pidutsev tudengi-korporatsioon. Algatuseks tundub, et korpi vedavate Teddy (Zac “Torso” Efron) ja Pete’iga (Dave “De Niro” Franco) on võimalik mõistuspäraselt kõrvuti eksisteerida, kuid pärast mõningaid mustast huumorist nõretavaid vahejuhtumeid on see lihtsalt välistatud. Mõlemad pooled võtavad kasutusele karmimad meetmed, et üksteist naabruskonnast välja süüa. Selles olukorras võitjaid ei ole. Kui välja arvata kinosaalis naerust rõkkav publikum...



Filmiajakirja Variety arvustus ütleb: “Ropum, veidram, lärmakam, peenem, õelam ja kõige paremas mõttes lollakam kui midagi muud, millega režissöör Nick Stoller ja peaosaline Seth Rogen varem seotud on olnud – NEETUD NAABRID tulistab ekraanile peaaegu lämmatava hulga ennenägematut nalja!”



Komöödia NEETUD NAABRID režissöör on filmide "Unusta Sarah Marshall" ("Forgetting Sarah Marshall", 2008) ja "Lohista ta lavale" ("Get Him to the Greek", 2010) lavastaja Nick Stoller. Peaosades Seth Rogen (“Pineapple Express”), Rose Byrne (“Bridesmaids”), Zac Efron (“High School Musical”) ja Dave Franco (“Now You See Me”) ning isevärki humoorikas kõrvalosas Lisa Kudrow (“Friends”).



Filmi tõlkija Piret Nukki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles