LENNA heategevuskontsert Eesti Loomakaitse Seltsi toetuseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Loomakaitse Selts (ELS) ja Lenna kutsuvad kõiki 25. aprillil kell 21:00 Tallinna kohvikusse Sinilind kevadiselt kaunile heategevuskontserdile.

Lennat kohtab viimasel ajal klubilavadel väga harva, kuid ülla eesmärgi nimel on nad otsustanud teha erandi. Kahtlemata on tegemist erilise sündmusega, mida tasub kõigil kuulama tulla. Ühtlasi on see hea võimalus kosta nende eest, kes ise oma häält kuuldavaks teha ei suuda. 

Eesti Loomakaitse Seltsil ja Lennal on hea meel pakkuda annetajatele midagi kaunist ja hingekosutavat – kontserdikülastaja saab unustamatu muusikaelamuse ja tehtud heateost sooja tunde südamesse. 

Mõeldes nooremale publikule algab kontsert kell 21:00. Uksed avatakse tund aega enne kontserdi algust. Piletid saab soetada kohapeal. Pileti hind 15€.

Ürituse piletitulu läheb Eesti Loomakaitse Seltsi tegevuse toetuseks.

Tule naudi meelipaitavat muusikaelamust Sinilinnus ning soojenda oma südant väikese heateoga! 

Eesti Loomakaitse Selts (ELS) on 2000. aastast tegutsev loomasõpru koondav mittetulundusühing, mille missiooniks on abi vajavate loomade heaolu tagamine ja parandamine ning loomade väärkohtlemise ennetamine. Missiooni viiakse ellu loomade otsese abistamise, avalikkuse teavitamise, inimeste koolitamise, õigusloomes osalemise ja loomakaitsealase järelevalve teostamise kaudu. Aidates loomi, kasvatame ka inimeste teadlikkust ja loome ühiskonnas koos positiivseid muutusi.

Kellel kontserdile võimalik tulla ei ole, kuid soov Eesti Loomakaitse Seltsi tegemisi siiski toetada, saab seda teha annetades Eesti Loomakaitse Seltsi kontodele Swedbankis EE332200221041248998 või SEB Pangas EE791010002019856000.

Samuti on Eesti Loomakaitse Seltsi tegemisi võimalik toetada helistades annetustelefonidele 900 7225 (annetad 2€) või 900 7200 (annetad 5€).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles