ANGUS Plaadiesitlustuur

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angus peab rõõmupidu!


Andekad noormehed inspiratsioonirohkest Viljandist on valmis saanud suure tööga ja plaadikettale salvestanud portsu oma elurõõmsast ja peomeeleolulisest loomingust! Selle tähistamiseks korraldame Teile neli suurt pidu igas Eesti otsas.



Ootame Teid:

Viljandi Pärimusmuusika Aidas 3. mail,


Pärnu Kuursaalis 9. mail,


Tallinnas Sinilinnus 24. mail,


ja Tartu Genklubis 31. mail 2014.



Neile, kes tahavad osa saada kasvõi kogu peoturneest, on meil hea meel öelda, et ükski kontsert ei ole päris ühesuguse programmiga. Et kõik esitluskontserdid oleksid oma õhtu parimad peod linnas, on laval lisaks Angusele suurepärased:



Ska Faktor, DJ Harl: Etno ja drum-off show Viljandis,


Ska Faktor, Pärnu värske kollektiiv IRIE, DJ Rutman ja DJ Markus Evisalu Pärnus,


Bombillaz, Ska Faktor ja DJ Harl:Etno Tallinnas,


Mostband, DJ Smaddy, DJ Harl:Etno ja drum-off show Tartus!



Angus on 2010. aasta kevadel ühinenud elamisrõõmu muusikaline kehastus inspiratsioonirohkest Viljandist. Bändi kuulub 8 liiget ja mängitakse reggae/ska stiilis muusikat. Kui Te kujutate ette ansamblit, kes oma energia, pühendumise ja vabameelsusega süstib naeru igasse kuulajasse, siis see on Angus! Kui Te arvate, et lapsepõlvest välja kasvanult ei saa vabaduse tunnet ja muretuse puhast rõõmu enam kunagi tagasi, siis selle lükkab ümber Angus!




Lisainfo

:


Ligipääs ratastooliga olemas


Tegemist on siseruumides toimuva üritusega.


Pildistamine/ filmimine lubatud!


Vanusepiirang 18+
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles