Päikeseloojangu kontsert / Ain Agan ja Andre Maaker

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna Teletorn



Päikeseloojangu kontsert



12. juuni kell 21.00



Ain Agan ja Andre Maaker - kitarrid



Ain Agan ja Andre Maaker on mõlemad eesti muusikamaastikul hinnatud muusikud. Kaks erinevat generatsiooni 8 erinevat kitarri, üle 50 keele, kuid see kõik kõlab laval justkui üks.



Ain Agan on eesti muusika raudvara ja elav legend. Ta on osalenud lugematu hulk ansamblites ning tema mängu võime kuulda ligi sajal Eestis ilmunud plaadil, sealhulgas kolmel sooloalbumil.  Aganit iseloomustab mitmekülgsus – ta on hinnatud kitarrimängija nii jazz-, pop-, kui ka folkansamblites ning aeg-ajalt võib teda kuulda mängimas ka fretlesskitarri. Ta on ühtlasi ka Viljandi Kitarrifestivali asutaja ja kunstiline juht.



Andre Maaker on noore generatsiooni särav esindaja, kes alustas oma õpinguid legendaarse Tiit Pauluse käe all. Sellest ajast alates on teda inspireerinud kitarrimängu erinevad võimalused, aeg-ajalt olles mõjutusi saanud nii jazz-, rock-, pop-, folk- kui ka elektroonilisest ja klassikalisest muusikast. Maaker on koostööd teinud enamike eesti tippmuusikutega ning ta on “Kuula!” plaadifirma asutaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles