Tallinn kingib vähekindlustatud lastele koolitarvetega ranitsa

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Corbis/Scanpix

Tallinn kingib neljapäeval kooliaasta alguse puhul vähekindlustatud perede 270 lapsele koolitarvetega ranitsa.

Koolikott sisaldab algkooliõpilasele vajalikke koolitarbeid: pinal, vihikumapp, guaššvärvid, õlipastellid, pintslid, käärid, rasvakriidid, plastiliin, liim, värvilised paberid, sirklikomplekt, kaustikud ja noodivihik.

Raepressi andmetel eraldas Tallinna linn linnaeelarvest projekti toetuseks 100 000 krooni.

«Vähekindlustatud perede algkooliealised lapsed, kes koolitarvetega ranitsa kingituseks saavad, valisid välja linnaosade sotsiaalhoolekandeosakondade töötajad,» ütles abilinnapea Merike Martinson.

Ta lisas, et tegemist on ilusaks traditsiooniks kujunenud heategevusliku üritusega, mis sai alguse juba 1993. aastal. Kampaaniat korraldab koostöös Tallinna linnavalitsusega Eesti Punase Risti Tallinna Selts.

Kodulinn annab 270 lapsele ranitsad üle neljapäeval, 21. augustil kell 11 kinos Kosmos toimuval üritusel «Ranits 2008».

Kinohoonet haldava AS MPDE juhtkond on alates 1998. aastast lubanud Eesti Punase Risti Tallinna Seltsil ranitsapeo läbiviimiseks oma ruume, tehnikat ja tööjõudu tasuta kasutada ning näitab lastele ürituse raames ka filme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles