Sarapuu: tehnika töötab Pärnu maanteel võimsalt

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeva pärastlõunal polnud Pärnu maanteel ainsatki töömeest.
Kolmapäeva pärastlõunal polnud Pärnu maanteel ainsatki töömeest. Foto: Uwe Gnadenteich

Tallinna abilinnapea Arvo Sarapuu sõnul käib Pärnu maantee trammitee rekonstrueerimisel kõva töö.


«Ma ise elan Pärnu maantee ääres ja võin öelda, et hommikul kella seitsmest hakkab igavene ragin ja müdin, mis kestab hilisõhtuni,» ütles Sarapuu tänasel linnavalitsuse pressikonverentsil vastuseks ajakirjaniku küsimusele, miks osaliselt suletud Pärnu maanteel töötab vaid mõni üksik töömees.

«Jah, tõenäoliselt mööduvad inimesed vaatavad, et kolm meest või viis meest, aga seal töötab tehnika. Tehnika on väga võimsalt seal töötanud. See ei lase hommikul magada, ei lase õhtul magada,» kinnitas Sarapuu ning lisas, et linnavalitsusest hoitakse Pärnu maanteel toimuval silma peal ning tööd peaksid õigel ajal valmis saama.

Tallinncity nägi eile kella 15-16 Pärnu maanteel kahte kopajuhti ja ühte abitöölist, samuti mitut veokit mis tühjalt saabusid ja koormaga lahkusid. Suuremal osal tee-ehitusobjektist valitses aga vaikus. Täna kella 14.45 paiku polnud tee-ehitusobjektil aga kedagi.

Grupp töölisi askeldas Vana-Lõuna tänava ääres, kus võetakse samuti trammirööpaid üles, aga Pärnu maanteel ei toimunud mingit tööd.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles