Lugeja haarab teiba: miks Pärnu maanteel tööd ei tehta?

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vähemalt kümmekond inimest on pöördunud Tallinncity poole küsimusega, miks pole Pärnu maantee rekonstrueeritaval lõigul näha töömehi.


«Kui ma lähen hommikul kella üheksaks tööle, siis pole seal veel kedagi. Kui ma lähen kell viis töölt koju, siis pole seal enam kedagi. Tuhandete inimeste igapäevaelu on segi paisatud, tänava ääres asuvad ärid lähevad pankrotti. Ja mille nimel?» küsis üks lugeja.

«Kui seal ainult üks brigaad töötab, siis muidugi ei saa enne valmis, kui poole aasta pärast,» lisas teine.

Tallinncity käis kohapeal kontrollimas ning teisipäeva pärastlõunal kella kolmest neljani märkasime seal üsna mitut töömeest. Aga näiteks Vineeri tänavast kuni Liivalaiani polnud Pärnu maanteel näha ühtegi töömeest.

Ristmikul võis aga näha ilmselt objekti kõige töökamaid mehi – liiklusreguleerijaid, kes ei saanud hetkekski käsi rüppe lasta. Liivalaia ristmikust kuni kino Kosmoseni oli jälle tükk tühja maad. Seal aga olid lausa kaks koppa. Tõsi, üks kopajuht oli oma telefoni näppimisse süvenenud. Teine müristas aga kahe eest ning vaevalt oli üks veok prahikoormaga minema sõitnud, kui saabus järgmine, mida kopamees kohe täis laadima hakkas. Veel üks tööline askeldas kopa kõrval.

Masinad mürisesid ja mõned neoonvestides mehed askeldasid ka Vana-Lõuna tänava äärde jääva trammitee ääres.

Kosmosest Pärnu maanteeni valitses tee-ehitusobjektil aga piinlik inimtühjus. Nagu ka tee äärde jäävates ärides.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles