Lasnamäel süttis isetekkeline prügimägi

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval tõusis Lasnamäel Liikuri tänava kandis taeva poole paks must suits – põlesid olmejäätmed ja vanade rehvid, mida seal poleks pidanud olema.


Tegemist oli Liikuri 55 ja 43 kinnistutega, kuhu oli ebaseaduslikult ladustatud suuremates kogustes olmejäätmeid ja autorehve, mis põlesid kõrge leegiga ning eritasid musta tossu. Tuli oli jõudnud levida ka kaugemale ja põhjustanud kulupõlengu.

«Lasnamäe piirkond on linna üks enim risustatud piirkond ja valmistab meile suurt muret. Olen väga pettunud inimestes, kes tühermaale oma olmeprügi, rehve ja kasutatud mööblit veavad. Kui suudad oma prügi siia vedada, siis vähegi vastutustundlik inimene peaks suutma oma prahi jäätmejaamani viia. See ei ole kaugel. Kurb pilt...palju kahju keskkonnale ja linna ilmele,» ütles mupo välijuht Aleksandr Kukk.

Mupo ja Lasnamäe linnaosavalitsus on planeerinud 25. aprillil koostöös koristustalguid, et prahist puhastada Linnamäe tee ja Läänemere tee vaheline ala (Priisle kaupluse juures) ning Mustakivi tee ja Mahtra tänava vaheline ala (Mustakivi tee 10).
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles