Konnanägu Freddy (Orla Frøsnapper)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tuntud lastekirjaniku Ole Lund Kirkegaardi lastelugude ainetel valminud tuliuus Taani kogupere animaseiklus Viktorist, kel õnnestub oma sõprade abiga üle kavaldada linna ülbikust kiusupunn Freddy ning seda õige leidlikul ja ootamatul moel.


See, et oled väike, ei tähenda sugugi, et su mured oleksid pisikesed. 10-aastane Viktor peab navigeerima kohati tobedana tunduvas täiskasvanute maailmas ning tulema toime ka linna ülbikust kiusaja Konnanägu Freddyga. Kuuldes, et unisesse väikelinna saabub rändtsirkus, põleb Viktor soovist osaleda etenduses oma andeka krantsi Vorstikesega. Kahjuks on aga Freddyl omad plaanid ja need ähvardavad Viktori unistuse nurjata.


"Konnanägu Freddy" on lugu sellest, kuidas väike võib olla suur. Samuti annab film targa õppetunni neile, kel komme teisi kiusata. Kõige tähtsam sõnum on aga see, et julgus, nutikus ja suur sõprus aitavad ületada kõik raskused.


See kaasahaarav eesti keelde dubleeritud film pakub seiklusi ja huumorit kogu perele.


Dubleeritud Industrieal Productions stuudios filmistuudio Estinfilm tellimusel.


Tõlkija: Jaanus Jõekallas


Dublaažirežissöör: Oleg Davidovitch


Dublaažiprodutsent: Mati Sepping

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles