Bushmills Live: Tenfold Rabbit & Carnival Youth (LV)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kevadine Bushmills Live toimub Teater NO99 kohvikus koos viimasel ajal elektrooniliste kõladega eskperimenteeriva Tenfold Rabbiti ning Läti päritolu indie-neliku Carnival Youthiga!

Ajakava:
20:00 Uksed
21:00 Carnival Youth
22:00 Bushmills Live festivalile võitja välja kuulutamine
22:15 Tenfold Rabbit

Bushmills Lived kulmineeruvad sel aastal Põhja-Iirimaal Bushmillsi viskitehases toimuva festivaliga. Registreeru ja tule kontserdile, et võita täispakett kahele ekslusiivsele vaid kutsetega festivalile :http://on.fb.me/1kiXAta

Carnival Youth

Tsiteerides Erik Mornat on tegu Läti esikhipster bändiga. Esirinnas on nad koduriigis ka muusikaliselt esinedes üha sagedamini ning ühe suurematel lavadel. Aina enam on karismaatiline neo-folk ja indiebänd tuttav kuulajatele väljaspool koduriiki ja Baltikumi. Meeleolukas, kaunikõlaline ja kaasahaarav, nooruslikult naiivne ja siiralt elutark.

https://www.facebook.com/CarnivalYouth
https://soundcloud.com/carnivalyouth


Tenfold Rabbit

Kohalikus indieskenes endale olulise koha kindlustanud Tenfold Rabbit on pärast esikalbumi üllitamist, esitlemist ja tutvustamist liikunud The Doorsiliku kõla juurest uute helimaailmadeni kasutades palju elektroonilise muusika võimalusi ja variantsioone jäädes sealjuures truuks bändile omase jõuliste ja kütkestavate kontsertesitlusele.

https://www.facebook.com/tenfoldrabbit
https://soundcloud.com/tenfoldrabbit


Pilet Piletilevis 5 €
Kohapeal 7 €

Lisainfo:

Kestus 4 h
Sissepääs al. 20:00
Ligipääs ratastooliga olemas
Tegemist on siseruumides toimuva üritusega.
Pildistamine/ filmimine lubatud!
NB! Vanusepiirang 18+

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles