Lugejad: Nõmme turg on ilus, aga kaugel ja kõrgete hindadega

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme turg.
Nõmme turg. Foto: Peeter Langovits

Tallinncity aktiivsed lugejad avaldasid arvamust pealinna turgude kohta: Nõmme turgu hinnati väga ilusaks ja puhtaks, ent kurdeti kauguse ja kallimate hindade üle.

«Käin Nõmme turul, sest seal on lahe. Peale selle on Nõmme turul mõned konkreetsed asjad, mida poest ei saa,» kirjutas lugeja. «Nõmme turg on ilus, kaubaga olen rahul, aga kauge mis kauge. Suvel sellegipoolest põhiline koht, kust linnas olles värsket ostmas käime,» arvas teine. «Nõmme turg on kõige normaalsem, aga kahjuks ei viitsi 20 km selle pärast maha sõita,» kirjutas veel üks Tallinncity lugeja. «Nõmme turg näeb küll ilusam välja, kuid valik on kesisem ning hinnad kordi kallimad, » leidis kolmas kommentaator.

«Käin igal nädalavahetusel peaaegu Nõmme turul, elan ise Mustamäel. Mis turukaupa uutub, siis võibolla seal ongi kallim kui poes, aga selleest on küüslauk küüslaugu maitsega ja sibul ajab nutma, mitte nagu poes olev Hiina ja Hollandi kaup. Sama lugu on muu köögiviljaga. Lihakraam on osalt kallim ja osalt odavam, aga kui näed, kuidas lihunik paneb hakkliha masinasse lihatükke ja mitte mingit keemiat, siis võib selle liha eest ka natuke rohkem maksta,» leidis üks Tallinncity lugeja oma kommentaaris.

«Käin ainult Nõmme turul. Elan ise Nõmmel ja olgem ausad, see ka ainus käidav turg üldse Tallinnas,» nendib veel üks kommentaator.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles