Kalamaja parkimiskorralduse arutelu jätkub pärast uuringu valmimist

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Niine tänav Kalamajas peaks uue plaani järgi muutuma kahesuunaliseks.
Niine tänav Kalamajas peaks uue plaani järgi muutuma kahesuunaliseks. Foto: Priit Simson

Põhja-Tallinna halduskogu otsustas jätkata Kalamaja parkimiskorralduse arutelu pärast linnavalitsuse tellitava põhjaliku uuringu valmimist.

Põhja-Tallinna halduskogu aseesimehe Jaak Juske sõnul protokolliti täna halduskogu seisukoht, et kõnealuse uuringu ettevalmistamisse tuleb kindlasti kaasata kohalike asumiseltside esindajad.

«Halduskogu enamus toetas opositsiooni ettepankut analüüsida uuringu käigus ka piirkonna ühistranspordi korraldust ja arvestada tulemustega linnaosa üldplaneeringu koostamisel,» kirjutas Juske oma blogis.

Halduskogu ettevõtluskomisjon ei toetanud transpordiameti ettepanekut laiendada tasulise parkimise ala Kalamajas, samas toetas komisjon Telliskivi seltsi ettepanekut viia läbi Kalamaja parkimiskorraldust puudutav uuring.

Komisjoni otsused edastati möödunud reedel koalitsiooninõukogule, kes otsustas neid toetada, peatades uuringu valmimiseni parkimisala puudutava eelnõu menetluse linnavolikogus.

Kuna linnavalitsus oli kohalike elanike ja halduskogu nõudmisi toetanud, polnudJuske sõnul täna põhjust halduskogus arutelu uuesti avada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles