Lugeja: Tallinna keskturult ostetud kraamiga toidab pere ära 200 euroga kuus

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna keskturg.
Tallinna keskturg. Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Tallinncity lugejad ütlesid aktiivselt sõna sekka Tallinna turgude küsimuses - linnasüdames asuval keskturul oli päris mitu pooldajat, kuid ka neid, kes sealseid hindu liiga kalliks või ümbrust mitte kõige meeldivamaks pidasid.

Tallinnlane kirjutab: «80% söögikraamist- liha, singi, vorstid, juustu ja leivatooted ostame keskturult. Kauplustes on liha ja juust kallimad, singist ja vorstisortidest ärme üldse räägigi, mis meie kauplustes on.»

«Aedvilja ostame talupidajatelt kogu talveks, mahlad teeme ise ja normaalset peedisuhkrut jätkub veel paariks aastaks. Ainult mune toome odava hinna ajal 3-4 x10 tk Maximast ja kohvi ostame odavmüügilt 5-6 plokki aastaks ette. Konserve jm. ostame kaasa Euroopa reisidelt,» kirjeldab sama lugeja oma tarbimisharjumusi. «Kuni keskturg toimib, saab rahulikult oma kolmeliikmelise pere 200 euroga kuus ära toita.»

Kesklinna elanik kirjutab, et tema eelistab keskturgu just asukohast lähtuvalt. Teine lugeja rõhutab jälle, et käib Keskturul, kuna ta eelistab 15 minutiga kõik vajaliku ära osta ja lähedal parkimine on oluline. Keskturult ostan suvel maasikaid ja arbuuse, kirjutab kolmas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles