Videolugu: lätlaste Lido kogub Eestis aina enam populaarsust

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sügisel täitub Lätist alguse saanud restoraniketil Lido Tallinnas äritsemisest viis aastat. Järgmisena seisab ees Ülemiste keskuses toidukoha avamine, kuid ka see samm ei jää laienemisplaanides viimaseks.

Lido edasistest plaanidest rääkis Tallinncity videointervjuus Lido Eesti turundusjuht Tiina Köst. «Need viis aastat Lido tegutsemist Eestis on olnud üksjagu pikk, kuid ka kogemusterohke aeg. Kuna kliendid on restorani hästi vastu võtnud, on ka laienemiseks põhjust,» rääkis Köst.

Laienemise plaan oli õhus juba varem. «Olime sobiva koha otsinguil, mis oleks suuruselt restoranile piisav. Kuna Ülemiste keskus laieneb, siis see pakkumine oli meile piisavalt ahvatlev.»

Seda, miks Lido on eestlaste südamed võitnud ning laienemisplaane tehakse kindlal jalgealusel, põhjendas Köst hea toidu kvaliteedi ja kliendi võimalusega oma menüü ise kombineerida. «Samuti leiavad siit endale väga maitsva menüü taimetoitlased,» tõi Köst välja viimasel ajal populaarsust koguva tootegurpi.

Teiste populaarsete toitude valiku hulka lisas Köst kohapeal valmistatud praekartulid ning lihatoitudest šašlõki.

Lido fännidele on kahtlemata hea uudis ka see, et Ülemiste keskus ei jää viimaseks, kuhu menurestoran laieneda plaanib. «Kuhu täpselt ja millal, hetkel veel öelda ei saa. Kahele Lidole tuleb aga kindlasti lisa,» kinnitas Köst.

Ülemistes esialgsete plaanide kohaselt 18. novembril uksed avav Lido restoran tuleb nii menüült kui suuruselt Solarise omaga sarnane. «Ainuke muutus seisneb selles, et Solarise Lido bistroo-osa läbib värskenduskuuri ja läheb nii samaaegselt koos Ülemiste restoraniga üle uuele sisekujundusele,» rääkis Köst.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles