Video: vaata, kuidas kerkib Viimsi Spa juurde meelelahutus-ja vabaajakeskus

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinncity väljasõit Tallinna külje alla Viimsisse viis meid ehitusplatsile - uudistasime, kuidas kerkib Viimsi Spa juurde meelelahutus- ja vabaajakeskus, mis avab külastajaile uksed juba 17. mail 2014. Vaata ehituse kulgu ja kuula, mida Viimsi Spa juht Andres Tiik tulevikuplaanide kohta räägib!

Mais avatava Viimsi kino kõik neli saali on varustatud kaasaegse tipptehnikaga ning programm saab olema sarnane Tallinna kesklinna kinodele. Kerkiv kinokeskus on üks osa rajatavast avastamis- ja mängukeskusest, mis on ühendatud meelelahutus-, vabaaja- ning spaa- ja veemaailmaga.

Saunakeskuses saab olema üks osa mõeldud rahu ja vaikust hindavatele täiskasvanutele, teine peredega külastajatele.  Viimsi Spa juhi Andres Tiigi sõnul on tegemist ehituse esimese etapiga, kus saunakeskuse, kinokeskuse ja pubi näol tuleb juurde 4700m2 pinda ning investeeringu suuruseks oli 9 miljonit eurot. Plaanis on ka lastekeskuse laiendus.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles