EMTA esitleb: Kitarriõhtu - Frederik Munk Larsen

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

25. aprillil kell 18 astub Adamson-Ericu muuseumi erilises atmosfääris (Lühike jalg 3) üles kitarrist Frederik Munk Larsen (Taani).



Kavas J. S. Bach, F. Sor, M. Llobet, B. Sørensen, J. Downland, B. Britten, M. de Falla



Frederik Munk Larsen on õppinud selliste tunnustatud õppejõudude nagu Erling Møldrup`i (The Royal Academy of Music, Aarhus), professor Roberto Aussel (Hochschule für Musik, Cologne) ja professor Alex Garrobé`i juures (Barcelona). Käesoleval ajal õpetab ta klassikalist kitarri Kuninglikus Muusikaakadeemias Aarhusis (Taani).


Soolo ja kammermuusikuna on ta esinenud paljudel lavadel Taanis, USA-s, Suurbritannias, Rootsis, Norras, Soomes, Saksamaal, Prantsusmaal, Türgis, Hispaanias, Argentiinas ja Tšiilis. Ta on paljude konkursside ja stipendiumide laureaat.


Ta huvitub nii klassikalisest ja traditsioonilisest repertuaarist kui ka viimase aja uuemast muusikast. Ta on osalenusd rohkem kui 80-ne soolo ja kammermuusika teose esiettekannetel.Frederik Munk Larsen on esinunud koos selliste lauljatega nagu Peter Lodahl (Royal Opera Copenhagen), Gitta-Maria Sjöberg ja Laura Flensted-Jensen, ta on paljusid auhindu võitnud trio Voz Nueva ning ka grupi Scenatet liige.


Solistina on ta esitanud paljusid kitarrikontserte. Märkimisväärne oli tema soolopartii esitus Simon Steen-Andersen'i kontserdi kitarrile ja orkestrile "Amongst" maailma esiettekandel. Viimastel aastatel on ta osalenud nimekatel kaasaegse muusika festivalidel nagu Huddersfield International Festival for contemporary music (UK), Bergen Festspillene (Norway) ning Ferienkurse für Neue Musik, Darmstadt.



Sissepääs muuseumipiletiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles