Diana Arbenina & Night Snipers

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

06.12 Tallinn, Rock Cafe



Diana Arbenina ja Öösnaiprid Tallinnas


6. detsembril toimub külalislahkes Tallinnas Rock Cafes Diana Arbenina kontsert.


Muusik ja Öösnaiprite juht Diana Arbenina tähistas eelmisel aastal 20. aastat muusikamaailmas. Viimastel aastatel on ta tõstnud märgatavalt Vene muusikatööstuse taset. Seda ei kinnita mitte üksnes puupüsti kontserdisaalid ja fännide armee, vaid ka tõsiasi, et Diana Arbenina on maineka sõltumatu auhinna Triumph* võitja.



Aastapäev on lauljale ajendiks vaadata end uue pilguga, jätkata oma professionaalse silmapiiri laiendamist ja oma kogemustepagasi tipust uute loominguliste võimaluste avastamist, kajastades seda kõike oma lauludes. Diana areneb aina edasi ja rõõmustab fänne oma loomingulisusega. See raskesti väljendatav tarm kombineerub tema tekstide siirusega.


Andeka muusiku, enam kui kahesaja laulu ja kümne luuletuse autorina on Arbenina juba andnud heategevuslikke kontserte ja korraldanud regulaarseid kontserte kodumaal. Tema lõi kontsertide flashmob’id, mis on nüüdseks peavoolu jõudnud. Möödas on kümme aastat laulu „Capital“ ajal paberlennukite voltimise traditsiooni algusest. Muusik tõi Moskva Kunstiteatri lavale autobiograafilise etenduse „Motofozo“ ning on kirjutanud sõnad või muusika kuueteistkümne filmi heliribale.


Kontsert on kindlasti selle talve eredaim sündmus.



* Triumphi auhind – Venemaa esimene mitteriiklik kõrgeim autasu kirjanduse ja kunsti valdkonnas, mis asutati 1991. aastal.



KORRALDAJA EM CONCERT


WWW.EMCONCERT.RU


Pilet 20 €
VIP pilet 30 €


Lisainfo:

Kestus 2 h, ühe vaheajaga


Sissepääs al. 19.00


Ligipääs ratastooliga olemas


Tegemist on siseruumides toimuva üritusega.


Pildistamine/ filmimine ei ole lubatud!


Vanusepiirang 18 +
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles