Savisaar selgitas, miks ta pressiüritusel ajakirjanikud märjaks pritsis

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Edgar Savisaar avas tänavapuhastusauto kraani, mis asendas seekord lindilõikamist, pritsides sellega märjaks nii mõnegi lähedalseisja jalad.
Kui Edgar Savisaar avas tänavapuhastusauto kraani, mis asendas seekord lindilõikamist, pritsides sellega märjaks nii mõnegi lähedalseisja jalad. Foto: Erik Prozes

Tallinna linnapea Edgar Savisaar rääkis Kuku raadio saates «Linnatund» linnatänavate puhastushooaja avamist kommenteerides, et ajakirjanike märjaks tegemine oli tahtmatu «tööõnnetus».

Esmaspäeval pidulikult Tallinna linnatänavate pesuhooaja välja kuulutanud linnapeal juhtus sümboolse kraanikeeramisega pisike äpardus ja veesahmaka said üritusele kohale tulnud ajakirjanikud.

«Keegi ütles mulle, et seda kangi, kust vesi tööle pandi, tuleb pöörata paremale. Tegelikult oleks pidanud vasakule pöörama,» kommenteeris Savisaar juhtunud õnnetust.

«Ükski ajakirjanik minuga ei pahandanud, ja kui saigi sahmaka vett, tegi see pigem nalja,» usub Savisaar.

Linnapea ütles, et aprillikuuga plaanib linn põhitänavate puhastamisega ühele poole jõuda. «See ei tähenda üksnes tänavate pesu, vaid ka pühikimist ja ka käsitsi puhastamist. Kõik need imurmasinad ja pühkimismasinad - see ei ole ainult, et tänavatele vesi peale lastakse. Puhastamine on palju põhjalikum. Meil on ikkagi kümned pühkimismasinad ja ka käsitööbrigaadid,» rääkis linnapea.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles