Fotod: vaata, milline näeb välja Mustamäe uuendatud Maxima!

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maxima avas Mustamäel uuendatud Maxima X kodupoe.

Tallinnas Mustamäel, Sõpruse pst 171 (Siili peatuse juures) asuv Maxima kauplus ehitati põhjalikult ümber. «Avaramas kaupluses on kaupade paigutus käepärasem ning tootevalik mitmekesisem. Lisaks saavad tarbijad nüüd  osta Maxima oma tootmistsehhides valminud kulinaaria- ja kondiitritooteid, sest avati kaalukaubalett,» selgitas Maxima esindaja Erkki Erilaid.

Samuti suurenes köögiviljade ja kodumaiste lihatoodete valik. Uue värvilahenduse on saanud poe sisekujundus ja uued on ka töötajate vormirõivad.

Avatud Maxima X kodupoe ümberehitus aitas luua  seitse uut töökohta  ning kokku töötab poes nüüd 37 inimest.  Kaupluse üldpind on 1150 ruutmeetrit, millest poe müügisaal võtab enda alla 750 ruutmeetrit. Kaupluses pakutakse klientidele ligi 6000 erinevat toodet.  Kauplus on igapäevaselt avatud kell 8-22. 

«Maxima jaoks on Mustamäe väga perspektiivikas piirkond, juba sel aastal rajatakse siia ka linnaosa esimene Maxima XX supermarket ning järgmise kahe aasta jooksul lisandub suuremaid kauplusi Mustamäele veelgi,» märkis Erilaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles