Turay: ajalehe Stolitsa toimetaja sõnavõtt on pigem naljakas

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaaldemokraatide Ÿüldkogu rahvusraamatukogus. Sotsid kinnitasid europarlamendi valimisnimekirja ja valimisprogrammi. Abdul Turay.
Sotsiaaldemokraatide Ÿüldkogu rahvusraamatukogus. Sotsid kinnitasid europarlamendi valimisnimekirja ja valimisprogrammi. Abdul Turay. Foto: Toomas Tatar / Postimees

Nädala alguses puhkes skandaal, kui riigikogulase Yana Toomi (KE) avalikul Facebooki-kontol toimunud arutelus europarlamenti kandideerijate teemal võttis sõna venekeelse ajalehe Stolitsa toimetaja Anastassia Belitško-Popovych, kostitades sotsiaaldemokraadist volikogu liiget Abdul Turayd sõnadega «mitte kellelegi vajalik neeger.»

Sotsist Tallinna volikogu liige Abdul Turay ütles Õhtulehele, et tema jaoks oli juhtunu pigem naljakas. «Mina sellistest asjadest ei hooli,» selgitas Turay väljaandele. Toom kustutas skandaalse postituse üldse ning vabandas nii Belitško-Popovychi kui enda eest, et taoline postitus üldse üles läks, vahendab Õhtuleht.

Loe pikemat artiklit Õhtulehest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles