Turvatöötajad tabasid tanklas võltsnumbreid kasutanud BMW juhi

Martti Kass
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanklas võltsnumbreid kasutanud BMW.
Tanklas võltsnumbreid kasutanud BMW. Foto: G4S

Turvafirma G4Si patrull andis esmaspäeva õhtul politseile üle võltsnumbrimärke kasutanud BMW juhi, kes kavatses ühes Tallinna tanklas klienditeenindajate kahtlustuste kohaselt bensiini varastada.

Tankla klienditeenindaja edastatud paanikahäirele reageerinud G4Si turvatöötajad pidasid kinni punase BMW juhi, kes oli tankinud 35 liitrit bensiini.

Tanklatöötaja vajutas õigeaegselt paanikahäire nuppu, kuna kahtlustas, et juht võib lahkuda tanklast tangitud kütuse eest tasumata.

Turvatöötajate saabumisel väljus juht autost ning eemaldas sõidukilt välismaa päritolu numbrimärgid, mis auto esi- ja tagaosal olid erinevad: HHR 1847 ning RDT 451.

Eemaldatud registreerimisnumbrid pani juht sõiduki pagasiruumi. Auto salongis tagaistmel oli üks Eesti päritolu numbrimärk.

G4S kutsus kohale politsei, ning andis kahtlaste numbrimärkidega sõiduki juhi politseile üle.

Enne politseipatrulli saabumist tulid tanklasse BMW juhi poolt kohale kutsutud tuttavad, kes tasusid BMW juhi tangitud kütuse arve.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles