Inimesi pussitanud narkomaan tunnistas kohtus süüd

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tallinnas astus esmaspäeval kohtu ette ühe õhtu jooksul kaht inimest pussitanud narkomaan, kes tunnistas end süüdi.

24-aastane Deniss pani kuriteod toime mullu 2. oktoobril, kui ta tarvitas esmalt narkootikume ning seejärel otsustas minna juhuslikele inimestele müügiks alkoholi pakkuma.

Esmalt läks Deniss kella 21.30 ajal Linnamäe teel asuva baari lähedal olnud mehe juurde, kes temalt aga alkoholi osta ei soovinud. Kuna Denissile tundus, et mees solvas teda, haaras ta noa ja pussitas kannatanut mitu korda. Seejärel põgenes ta sündmuskohalt, jättes eluohtlikke vigastusi saanud mehe abituna maha lebama.

Veidi pärast keskööd oli Deniss jõudnud Kärberi tänavale, kus ta taas võõrale mehele alkoholi müüa pakkus. Kannatanu keeldumise peale haaras Deniss taas noa ja lõi meest mitu korda, tekitades ka temale eluohtlikke vigastusi.

Politsei tabas Denissi vahetult pärast viimast veretööd ja kohus võttis ta 5. oktoobril prokuröri taotlusel vahi alla. Kriminaalasja eeluurimisel selgus, et Denis oli ka mullu 23. juuni õhtul vägivallatsenud. Nimelt ründas ta Harjumaal Jõelähtme vallas meest, pekstes teda kaikaga vastu keha.

Kriminaalasja kohtueelse uurimise lõppedes sai Deniss süüdistuse kehalises väärkohtlemises ja raskete tervisekahjustuste tekitamises, mille eest võib kohus talle süüdimõistmisel määrata kuni 12-aastase vangistuse.

Esmaspäeval alanud protsessil tunnistas varem kahel korral kriminaalkorras karistatud Deniss ennast süüdi ja kahetses tehtut. Kohus jätkab tema süüasja arutamist teisipäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles