Mida pakub Jazzkaar Tallinnas tasuta kuulata-vaadata?

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jazzkaare tasuta kontsertide päev Tallinnas 2013. Siim Aimla ja Jürgen Rooste, Eduard Vilde monumendi juures.
Jazzkaare tasuta kontsertide päev Tallinnas 2013. Siim Aimla ja Jürgen Rooste, Eduard Vilde monumendi juures. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Reedel algab juubelifestival Jazzkaar 25, mis kestab 18. – 27. aprillini ja rõõmustab muusikasõpru 55 kontserdiga 11 Eesti paigas. Pühapäeval, 20. aprillil toimub Tallinnas traditsiooniline Jazzkaare tasuta kontsertide päev, kus kesklinna mereäär kihab elust. Meeleolukal muusikalisel pühapäeval kohtuvad head eesti muusikud ja põnev arhitektuur. 

Juba hommikul kell 8 ootab Kultuurikatla korstna juures ornitoloog Peep Veedla, et selgitada välja, millised linnud elavad mere ääres. Juba kell 10 avab Merepaviljon uksed hommikujoogaks koos õdede Gerli ja Ereli Järve (Joogaruum) ja Anne Ermiga. Hommikusse annab särtsu kell 11 algav Tenfold Rabbiti kontsert Kochi Aitades.

Sealt tasub seada sammud Admiraliteedi basseini ümbrusesse, sest keskpäeval esinevad Sandra Sillamaa ja Reigo Ahven Admirali laeval ning 12.30 vokaalansambel Sööröömöö Hotell Euroopas. Seejärel muutub ajalooline Overalli kontor moodsaks kontserdisaaliks Tuuli Vellingule ning kell 14 vaadatakse koos Wilhelmiga üle Navigatori uus hoone. Kell 15 toimub Jazzimaal Kultuurikatlas ning pool tundi hiljem esinevad Laura ja Joel Remmel Gaasitornis ning kontrabassiduo Kass & Mälgand Salto arhitektuuribüroos. 

Kell 16 stardib Kultuurikatla juurest Eesti Arhitktuurikeskuse jalgrattaekskursioon, millele on vajalik ka eelregistreerimine nende kodulehel.

Päevale paneb kell 18 punkti Tanel Padar Blues Bandi kontsert «Bluusipüha» Merepaviljonis, mis on eelkõige sõpruskonna heatuju-ettevõtmine. Jazzkaare Bluusipüha kontserdil liitub bändiga suupillimängija, kitarrist ja laulja James Dalton, kes mullusel Augustibluusil võitis jäägitult paljude südamed.

Jazzkaare tasuta kontsertide päev Tallinnas 20. aprillil

8.00 Linnulauluekskursioon Peep Veedla juhtimisel kogunemine Kultuurikatla korstna juures

10.00 Hommikujooga Gerli ja Ereli Järve ja Anne Ermiga Merepaviljon (Sadama 25/4)

11.00 Tenfold Rabbit Kochi kohvituba (Lootsi 10)

12.00 Sandra Sillamaa ja Reigo Ahven Admirali laev (Lootsi 15 kõrval kai ääres)

12.30 Sööröömöö Hotell Euroopa (Paadi 5)

13.00 Tuuli Velling Overalli kontor (Lootsi 11)

14.00 Wilhelm Navigator (Laeva 2)

15.00 Jazzimaal Eesti Arhitektuurikeskus Kultuurikatel (Põhja pst 27a)

15.30 Laura ja Joel Remmel Gaasitorn (Kalasadama 2)

16.00 Kontrabassiduo Kass & Mälgand Salto Arhitektuuribüroo (Kalaranna 6)

18.00 Bluusipüha – Tanel Padar Blues Band & James Dalton Merepaviljon (Sadama 25/4)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles