Täna peetakse Kassisaba Kevadpäeva

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kassisaba Selts

Möödunud sügisel loodud Tallinna Kassisaba piirkonna elanikke ühendav selts alustab oma aktiivset tegevust Kassisaba Kevadpäeva korraldamisega Tallinnas Falgi pargis sel pühapäeval, 20. aprillil kell 13.


Kogukonna initsiatiivil tekkinud seltsi kuuluvad piirkonnas elavad inimesed, kokku on asutajaliikmeid 40. Kogukond kasvab iga päevaga, korralduskomiteesse liitub vabatahtlikena aina enam inimesi. Seltsi tegemistest on Facebookis huvitatud kokku juba 430 inimest.

Kogukondlik tegevus seob Kassisabas lisaks kohalikele elanikele ka kohalikke ärisid ja muid organisatsioone. Näiteks on Kassisaba elanikud loonud head sidemed naabruskonnas asuva Inglise saatkonna, Katrin Kuldma moemaja ja Krišnade templiga.

«Kassisaba Selts seisab selle eest, et suurendada kohalike elanike ühtekuuluvust ja samal ajal ka avatust,» kinnitas üks ettevõtmise initsiaatoritest Peeter Vihma. «Rõõm on sellest, kui erinevad inimesed on meie esimese ühise Kevadpäeva korraldamisel jõud ühendanud.»

Seltsi eesmärgiks on piirkonna elanike vaheliste sidemete loomine ja aktiviseerimine, alustatud on infoliikumise korraldamisega, et saada ülevaade elanike muredest ja rõõmudest, seoses Kassisabas elamisega. Vahetatakse infot, mõtteid seoses kodukandi elu korraldamisega. Üheskoos loodi Facebooki leht ja veebileht, kus on kirjas ka Kevadpäeva detailne kava.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles