Viru keskus 10: kaupluste ja teeninduskohtade käive 1,15 miljardit eurot

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Music Week 2014: linnalavad esimene päev. Carrot Lights ja Sibyl Vane Viru keskuses ning State of Zoe Jaani Seegis
Tallinn Music Week 2014: linnalavad esimene päev. Carrot Lights ja Sibyl Vane Viru keskuses ning State of Zoe Jaani Seegis Foto: Viktor Burkivski

Tallinna südamesse rajatud Viru keskus saab täna kümneaastaseks.  Kümne aasta jooksul on kaubanduskeskust külastatud enam kui 114 miljonit korda ning kaupluste ja teeninduskohtade kogukäive on 1,15 miljardit eurot.

« 114 miljonit külastust on muljetavaldav number ning oleme tänulikud kõigile külastajatele ja koostööpartneritele, kes on aidanud meil visiooni ellu viia ning jätkuvalt samal kursil püsida,” sõnas Viru Keskuse juhatuse liige Ants Vasar. «Juubeliaastal lõppevad Viru keskuses paljud üürilepingud, mis andis võimaluse kaupluste kooslust uuendada ning sihtkliendile uusi ja huvitavaid kaubamärke pakkuda,» lisas Vasar.

 Viru keskus on tänaseks pälvinud 19 reklaamiauhinda, korraldanud üle 50 Eesti disainile ja muusikale pühendatud ürituse, viinud läbi 19 moeüritust FIBIT ning viimase raames on antud üle kokku kuus Kuldnõela auhinda. Keskuses on toimunud hulganisti kultuurisündmusi, sealhulgas sümfooniakontserte, teatrietendusi jne. Keskus on tunnistatud Tallinna 2004. aasta parimaks arendusprojektiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles