Solarise keskus ootab rahvast moenõustamisele

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Solarise aatriumis esines Tallinna Ülikooli sümfooniaorkester Martin Sildose dirigeerimisel, publikul oli võimalus orkestrit juhatada
Solarise aatriumis esines Tallinna Ülikooli sümfooniaorkester Martin Sildose dirigeerimisel, publikul oli võimalus orkestrit juhatada Foto: Viktor Burkivski

Solaris keskuses saab homme, 12. aprillil toimuval moelaupäeval saab näha ja proovida kodumaiste moeloojate uut värvikirevat loomingut ja küsida tippdisaineritelt stiilinõu nii koolilõpupidude kui teiste kevadsuviste ürituste jaoks.

«Üha rohkem Eesti naisi väärtustab ilu ja isikupära ning otsustab seetõttu disaineri ainueksemplari kasuks,» märkis disainer Liina Stein, kes aitab ka isiklikult laupäeval Solarises kõigil huvilistel sobiva kleidi või outfiti leida ja annab koolilõpetajatele stiilinõu ka näiteks sobivate kingade ja aksessuaaride valikul.

Moelaupäev toob Eesti moeloojate ainulaadse loomingu kohale otse Tallinna kesklinna Solaris keskusesse, kus saab näha, proovida ja osta kodumaiste disainerite värvikirevat loomingut. Moelaupäev kestab keskpäevast kuni kuueni õhtul ning seal on esindatud nimekad kodumaised brändid Liina Stein ja Donna Nordica.

Valikus on disainerite uued kevadsuvised kollektsioonid, kust leiab ainulaadseid kleite pidulikeks sündmusteks, säravaid koolilõpukleite ja lihtsamaid suvekleite, aga ka hõlmikuid, siidist suvetuunikaid või klassikalisi valgeid puuvillpitsist kleite ja korsette.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles