Teele jooksnud laste ema: läksin vaid korraks tuppa

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis

Tsiklimeeste foorumisse potsatanud pardakaamera video sellest, kuidas Vabaduse puiesteel patseerisid kaks väikelast keset tihedat liiklusvoogu, sai vastuse ka laste emalt, kes ohtlikuks hetkeks tuppa läinud oli.

Laste ema kirjutab: «Tere! Mina olengi see, kelle lapsed tee peale jooksid eile. Suurimad tänud meie laste elupäästjale! Mul ei ole piisavalt sõnu, et teda tänada! Sa oled meie laste päästeingel! Eile oli meie kaksikute teine sünnipäev ja seda just tänu sulle, elupäästja!» tänas ema ülevoolavalt.

Seda, et lapsed nii väiksed lapsed sõiduteele jõudsid, põhjendas ema järgmisega: «Kahjuks oli eile hommikul abikaasa välja sõitnud ja unustanud mulle öelda, et väravad on lahti. Meil on ka maja taga värvad, mis tavaliselt on kõvasti kinni, aga eile olid kaksikud suutnud selle kuidagi lahti saada. Olin tol hetkel korraks toas. Sain asjast aimu alles siis, kui vanem poeg ütles, et onu tõi vennad hoovi tagasi. Jooksin siis majast välja, aga enam polnud kedagi tänada.»

«Maailmas ei ole ka niipalju sõnu, et sellise asja eest tänada! Tunnen ennast kui maailma halvim ema! Vaatan seda videot ja pisarad ainult jooksevad. Äitah sulle, et olid just sel hetkel seal olemas. Meie peres kasvab kuus last. Suurimad tänud sulle ja müts maha tsiklimeeste ees!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles