Video: tsiklimees aitab pisipõnnid ohtlikust liikluskeerisest koju

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tsiklimees Aivar Kabrits avaldas biker.ee foorumis oma pardakaamera video, millelt näeb seika, kus Vabaduse puiestee tihedasse liikluskeerisesse on sattunud väikelapsed.

Eile hommikul kell 10.30 mööda Vabaduse puiesteed rattal liikunud tsiklimehe ehmatus oli suur, kui Valdeku poe lähistel keset tihedat liiklussaginat kaht väikelast märkas.

«Õnneks olin liiklusvoolus ennast esimeseks trüginud - ees vaba tee, taga terve rodu - nagu ikka,» kirjutas Kabrits foorumis avaldatud postituses.

«Kaugelt näen, et teel on mingi sagimine. Aru veel ei saa. Sõidan lähemale - keset sõiduteed sibavad silma järgi kaks umbes 1,5-2 aastast jõngermanni. Lutid suus ja näod kriimus. Täiskasvanuid eikusagil. Lükkasin ohutuled sisse ja tõmbasin ennast teele nii laiaks kui sain. Õnneks sattus kõrvalreal liikunud autojuht olema ka suht terane ja pidas koos minuga kogu liikluse kinni. Hüppasin rattalt ja ajasin väikemehed nagu tibupojad sõiduteelt minema - avali väravatega eramaja hoovi, kus põngerjad tundusid pärit olevat. Näen, et majas keegi liigub - vehin ja kisan - kuid välja vanemad ei ilmugi. Panin maja autovärava kinni ja vantsisin ratta juurde tagasi.»

«Kallid vanemad - ma saan aru, et ilus hommik ja puha - kuid mõelgem ikka, kui oma pisikesed tegelased nii ripakile jätate ja ise tööle kimate, jättes kõik pilla-palla. Need tegelased on veel liiga väikesed, et ise mõista ja aduda. Kuid nende elukesed on palju-palju-palju rohkem väärt,» lisas mees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles