Kiirrong Moskva-Venemaa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirrong Moskva-Venemaa
Kiirrong Moskva-Venemaa Foto: Kultuurikava.ee

Filmis „Kiirrong Moskva-Venemaa” otsitakse videot, mis saaks miljon like´i.

Filmis „Kiirrong Moskva-Venemaa” otsitakse videot, mis saaks miljon like´i.



Internetiavarus pakub tuntuks saamiseks piirituid võimalusi. Selles ei kahtle ka kuulsusejanuline blogija Sergei (Sergei Svetlakov), kelle unistuseks on teha video, mis koguks miljon like´i. Just sellise video loodab Sergei teha kiirrongis, mis sõidab liinil Moskva-Vladivostok reisi kogupikkusega üle 9000 kilomeetri. Et asja veel huvitavamaks teha, sõlmib ta kogu oma varanduse peale kihla, et Aasiasse jõudes paitab ta amuuri tiigrit ja teeb koos temaga selfie.



Isegi Sergei, kes pole just kõige ettenägelikum inimene, mõistab, et rong on midagi enamat kui lihtsalt transpordivahend. Rongis pulbitseb tõeline elu ning seal ei tea kunagi, kes võib su reisikaaslaseks osutuda. Kohe reisi algul kohtab Sergei vene päritolu Hollywoodi staari Milat (Margarita Levieva), kes sõidab Vladivostokki Teise maailmasõja lenduritest jutustava filmi võtetele. Nende kahe teekond on täis uskumatuid seiklusi, mille jooksul nad kohtavad mitte just kõige intelligentsemaid, kaasaegsemaid ja kainemaid reisikaaslasi.



Filmiloojad on suurepäraselt andnud edasi õhustiku ja melu, mis valitseb legendaarsel raudteeliinil kulgevas kiirrongis. Komöödias “Kiirrong Moskva-Venemaa” mängivad Hollywoodi staarid rõhutavad kontrasti, mida tunnetavad Venemaale eksinud pehmod välismaalased. Pole kahtlustki, et peale filmi linastumist tormavad seiklusteotsijad üle kogu maailma sellel liinil sõitvale kiirrongile, et teha oma eksklusiivne video.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles