Tallinna Ülikooli Naiskoori kontsert ''Kevadromanss''

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Ülikooli Naiskoori kontsert ''Kevadromanss''
Tallinna Ülikooli Naiskoori kontsert ''Kevadromanss'' Foto: Kultuurikava.ee

Kevad on armastuse aeg. Tallinna Ülikooli Naiskoor on selle kauni aja rõhutamiseks ette valmistanud programmi kevadet ja armastust täis lugudega.



Kontserdil „Kevadromanss“ esitatakse nii tuntud Eesti kui ka välisheliloojate teoseid. Kontserdi dirigent on Killu Rikker. Tallinna Ülikooli Naiskoor loodi 1948. aastal. Läbi aegade on koori juhatanud Eduard Maasik, Lembit Verlin, Uuno Taremaa, Andres Heinapuu. Ligi 40 aastat (1975-2013) oli koori dirigendiks Linda Kardna, kelle käe all kasvas koor rahvusvaheliselt tuntuks. Tänasel päeval juhivad koori aga noored ja andekad dirigendid Killu Rikker ja Sander Tamm. Särtsakate ja laululembeste naiste kooris laulavad nii praegused üliõpilased kui ka vilistlased. Naiskoori repertuaar on väga lai, hõlmates nii vaimulikku kui ka ilmalikku muusikat. Lisaks viljeleb koor ka meeleolumuusikat. Igal aastal annab Tallinna Ülikooli Naiskoor mitmeid kontserte Eesti kirikutes ja kontserdisaalides. Osaletakse ka erinevatel konkurssidel ja rahvuslikel üritustel.



Tallina Ülikooli Naiskoori kontsert „Kevadromanss“ toimub 18. mail 2014 kell 15.00 Tallinnas Hopneri maja suures saalis. Kontsert kestab umbes 60 minutit. Uksed avatakse kell 14:30



Täispilet 5 €
Sooduspilet 3 €


Sooduspilet kehtib õpilastele, üliõpilastele, lastele (kuni 6 a.), pensionäridele, erivajadusega inimestele. Palume kaasa võtta soodustust tõendava dokumendi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles