Sarah Brightman

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarah Brightman
Sarah Brightman Foto: Kultuurikava.ee

Pressiteade



10.-13.04.14 kõik piletid allahindlusega 15% (hinnad süsteemis on juba soodustusega)


Maailmakuulus briti pop-sopran Sarah Brightman esineb 21. novembril Saku Suurhallis.


Sarah Birightman maailmaturnee “Dreamchaser” toob lauljatari Eestisse koos bändi ja tantsijatega.


Inglise sopran on tuntud kui suurepärane laulja, näitleja, helilooja ja tantsija. Ta on vallutanud paljude fännide südamed kõikjal maailmas, aga tundub, et sellest ei piisa - Sarah Brightman plaanib nüüd ka professionaalse astronaudi karjääri, minnes avakosmosesse koos ISS´ga aastal 2015 ning alustades universumi vallutamist!


Eelseisvast kosmosereisist on inspireeritud ka uus album ,,Dreamchaser”, uus klassikalise muusikaga samastuv plaat, mis kätkeb endas ka kosmoseteemat. Iga lugu on täis omanäolist heledust ja kergust, luues tunde, et viibite avakosmoses. Muusika ise on aeglane ja malbe, nagu Sarah häälgi. See voolab õrnalt, tuues endaga kaasa rahu ja häirimatuse.


Sarah Brightmani looming tähendab paljudele akadeemilise ja pop-muusika sünteesi, mida nimetatakse classical crossover – muusikažanr, millele Sarah Brightman aluse pani ning mida ta on viljelenud ja arendanud juba 25 aastat.


Lauljatari karjäär sai hoo sisse Andrew Lloyd Webberi muusikalides "Cats" ning "The Phantom of the Opera". Osatäitmise eest “Requiem”-is sai ta Grammy-nominatsiooni kategoorias “Parim Uus Klassika Artist“.


Muljetavaldava ja särava karjääri vältel on lauljatar esinenud koos Jose Carrerase, Placido Domingo ja Andrea Bocelliga.




80ndate lõpus alguse saanud soolokarjääri jooksul on Sarah Brightman välja andnud 11 albumit ja neli kogumikku, mida on kokku müüdud üle 30 miljoni plaadi, lisaks seitse DVD-d, mida on müüdud üle kahe miljoni koopia.



Brightmani plaadid on saanud 180 kuld- ja plaatinaplaadi staatust rohkem kui 40-s riigis. Duett "Time To Say Goodbye" koos Andrea Bocelliga on kantud Guinessi rekorditeraamatusse kui läbi aegade enim müüdud singel Saksamaal. Sarah Brightmani imeline hääl on toonud talle mitmeid auhindu, sealhulgas Grammy, Echo ja Golden Lion auhinnad.



Piletid Sarah Brightmani  kontserdile tulevad müügile Piletilevi  müügipunktides , Statoili teenindusjaamades üle Eesti neljapäeval, 10. aprillil  kell  10:00.


Fännidel on võimalik soetada pilet esimesel neljal müügipäeval -15% soodsamalt!


www.emconcert.ru


www.piletilevi.ee


www.sarahbrightman.com



Pileti hinnad:

• Istekoht parteris 39 € - 99 €  (vastavalt istekohale)


• Istekoht I tasand 39 € - 69 € (vastavalt asukohale)


• Istekoht II tasand 39 €


• Ratastoolikoht 39 €



Ratastoolikohad asuvad sektori 103 taga, saatja pääseb üritusele tasuta, kuid talle ei kindlustata eraldi istekohta. Ratastoolipileteid on võimalik broneerida läbi Saku Suurhalli administratsiooni telefonil 6600200 või aadressil klubi@sakusuurhall.ee. Ratastoolipiletiga sissepääs B1 pääslast.



Vanusepiirangut ei ole.


Igal kontserdi külastajal peab olema kehtiv pilet, k.a. SÜLELAPSEL.



Piletid müügil toimumise päeval kohapeal kell 17:30 - 19:30


Uksed avatakse kell 17:30, algus kell 19:00


Pildistamine/ filmimine ei ole lubatud

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles