Fotod ja video: Peterburi teel süttis politsei tagaajamises sõiduauto

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile kella 22.30 paiku toimus Tallinnas Peteburi teel liiklusõnnetus, kus sõiduauto juht politsei peatumismärguannet eiras ning seejärel auto üle juhitavuse kaotas.

Eile hilisõhtul mõõtsid Põhja prefektuuri Ida politseijaoskonna politseinikud Peterburi teel kiirust ning tabasid sõiduauto Opeli, mille juht ületas antud lõigul lubatud piirkiirust. Politsei andis juhile peatumismärguande, kuid viimane ei reageerinud ja sõitis edasi. Politsei asus märguannet erianud juhti jälitama ning Peterburi tee 22 maja juures kaotas Opeli juht auto üle juhitavuse. Opeli põrkas vastu äärekivi, mis järel süttis sõiduki tagaosa. Kohale kutsuti päästjad, kes kustutasid tule.

Auto roolis oli 1968. aastal sündinud meesterahvas, kes õnnetuses viga ei saanud. Mehel tuvastati raske joove (üle 1,5 promilli), mistõttu alustati kriminaalmenetlust. Autojuht toimetati kainenema ning õnnetuses viga saanud sõiduk toimetati minema.

Autot juhtinud meesterahvas on ka varasemalt erinevate liiklusrikkumiste eest karistatud, viimast korda mullu novembris. Siis põhjustas ta liiklusõnnetuse Haaberstis. Meest karistati toona nelja kuu pikkuse tingimisi karistuse ja kolme aastase katseajaga ning võeti juhtimisõigus. Politsei edastusel sai mees vaid mõne päeva eest juhtimisõiguse tagasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles