Tesla tutvustab Tallinnas oma elektriautosid

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tesla Model S Tesla tehase ees Fremontis, Californias.
Tesla Model S Tesla tehase ees Fremontis, Californias. Foto: AP / Scanpix

Tesla toob oma kuulsa Tesla Model S Tallinna, et ostuhuvilised proovisõitu teha saaks. Üritus toimub Ülemiste hotelli juures, kus 26-27. aprill kell 9 -18 on Tesla Model S autodega kohal. Tesla fännklubi teatel on registreerunud juba sadu sõiduhuvilisi ja proovisõiduks broneeritud kohad täis.

Kohale tulevad ka Tesla esindajad, kes vastavad huviliste kõikidele küsimustele, ka siinse Model S omanik on lubanud tulla oma kogemusi jagama ja autot näitama. Rohkem infot saab Tesla ametlikult kodulehelt.

Model S on toodetud Elon Muski firmas Tesla Motors. Autot tutvustati esmalt 2009. aasta Frankfurti autonäitusel, esimesed sõiduautod Model S tarniti klientidele 2012. aasta juunis. «Auto keskkonsooliks on 17-tolline puutetundlik ekraan, kust saab muuta kõikvõimalikke sätteid alustades sõiduomadustest ning lõpetades salongikliimaga. Model S on seejuures suurima sõiduulatusega elektriauto, mis on hetkel müügil, lubades ühe laadimisega läbida kuni 502 kilomeetrit. Mullu septembriks oli Tesla müünud üle 18 200 Model S-i, neist enam kui  1000 müüdi Euroopasse,» kirjutas tehnikaportaal Kahvel.

Tesla hinnad jäävad 60 000 – 100 000 euro vahele. Ostu toetab 18 000 euroga Kredex, sest tegemist on elektriautoga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles