Kohus karistas lubadeta roolijoodikut 25päevase arestiga

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu

Harju maakohus määras eile 25päevase aresti 22aastasele mehele, kelle politsei tabas pühapäeva öösel roolist joobnuna, juhtimisõiguseta ning auto dokumentideta.


Politseipatrull peatas Kadori juhitud auto kella nelja paiku varahommikul Valdeku tänaval, teatas Põhja prefektuuri pressiesindaja. Autojuht oli alkoholijoobe tunnustega, tal ei olnud juhtimisõigust, samuti puudusid autol dokumendid. Politseinikud viisid mehe jaoskonda kohut ootama.

Noormees rääkis kohtus, et tal ei ole võimalik politsei taotletud arestipäevi kandma asuda, kuna ta oli ostnud järgmiseks nädalaks lennupiletid Austraaliasse. Kohus otsustas, et noormehel tuleb reis ära jätta ning määras talle karistuseks 25päevase aresti. Liiklusrikkuja viidi kambrisse karistust kandma otse kohtusaalist.

Politsei on Kadorit ka varem korduvalt autoroolis tabanud, kuigi mehel puudus juhtimisõigus. Viimati tabati ta alkoholijoobe tunnustega autoroolist eelmise aasta detsembri lõpus.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles